Relaxációs mesék és gyakorlatok gyerekeknek – letölthető e-book

2500 Ft (AAM)

Tíz relaxációs mese és hozzájuk tartozó gyakorlatok gyerekeknek.

Cikkszám: 005 Kategória:

Leírás

A könyvben 50 oldalon tíz relaxációs mese és hozzájuk tartozó gyakorlat szerepel gyerekeknek.

A meséket lehet este, elalvás előtt olvasni vagy amikor nap közben túl vannak pörögve és jó lenne egy kicsit lenyugtatni őket. Vagy egészen egyszerűen csak azért, mert relaxált, nyugodt állapotban lenni jó.

A mesék rövidek, a kisgyerekek számára is tökéletesen befogadhatóak. Bárki kipróbálhatja, semmiféle előképzettség nem szükséges hozzá. Már egészen kicsi kortól (3-4 éves) elkezdhető a felső határt pedig csak a gyerekek hozzáállása és kedve határozza meg.

A gyakorlatoknak a célja, hogy minél interaktívabb legyen a mese, hogy ne “készen kapott termék” legyen a relaxáció, hanem tudatosuljon a gyerekekben, hogy ez olyan dolog, amit “csinál” az ember. De nagyon fontos, hogy a gyakorlatok nem kötelező csak kiegészítő elemek. Egyébként is, maga a relaxáció, a meditálás soha nem lehet kötelező, csak akkor működik, ha a gyerekek nyitottak rá.

“Ha a relaxálásra (a későbbiekben meditálásra) való igény gyakorlattá válik az életükben, ha olyan elengedhetetlen lesz, mint a mindennapi fogmosás, akkor hatalmas kincset adunk a gyerekeink kezébe.”

Érdekelhetnek még…