Az oldal üzemeltetője, illetve az oldalon megrendelhető termékek létrehozója:

H-Bit Szolgáltató és Tanácsadó Kft.

Székhely: 2013, Pomáz, Mikszáth Kálmán u. 36/4.
Adószám: 13683007241
Cégjegyzékszám: 0109867796
Vezetve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság nyilvántartásában.
Bankszámlaszám: 11600006-00000000-17804772

Elérhetőségek:

Postacím: 2013, Pomáz, Mikszáth Kálmán u. 36/4.
Telefon: +36-20/350-88-72
E-mail: erika.hanula@csupaszivmagazin.hu
Szolgáltató képviselője: Hanula Erika

Panaszkezelés:

Esetleges panaszával az alábbi elérhetőségeken élhet akár írásban akár telefonon.
Telefon: +36-20/350-88-72
E-mail: erika.hanula@csupaszivmagazin.hu

Megrendelés:

A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt 27%, azaz huszonhét százalék általános forgalmi adót, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a mindenkori készlet erejéig érvényesek

Rendelési Információk:

A vásárlás regisztráció nélkül lehetséges. A megrendelés elektronikus úton zajlik, az oldalon található kosár és rendelési felület használatával. A megrendelés elküldésekor: név, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím megadása szükséges. A hibás adatokból eredő esetleges téves teljesítésért felelősség az oldal üzemeltetőjét nem terheli.

Oldalunkon történt rendelésével minden vásárló elismeri, hogy elfogadja és magára nézve kötelezőnek tartja az Általános Szerződési Feltételeinket.

Fizetés:

Fizetés bankkártyával

A vásárló a megrendelt termék(ek) ellenértékét, illetve a szállítási költséget bankkártyája segítségével online egyenlíti ki. A rendelés után, a fizikai megrendelt termék(ek)et postai úton juttatjuk el vásárlóinkhoz, a letölthető termékek esetén a megadott email címre érkező levél tartalmazza a letöltés helyét, menetét.

Szállítás és szállítási díjak:

A megrendelt termékeket postai úton, ajánlott levélként juttatjuk el vásárlóinkhoz. A kiszállítás díja a csomag súlyától függ, de minden egyes terméknél feltüntetjük a szállítás árát.

Szavatosság, garancia:

A 14 napos, indoklás és feltétel nélküli elállási jog biztosításán túl az alábbi garanciákat vállaljuk termékeink után.

30 napos Visszavásárlási Garancia

A megrendelt termék(ek)re 30 napos, 100% pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk és a teljes vételárat megtérítjük. Az áru átvételét követő 30 napon belül vásárló köteles igényét köteles e-mail-ben jelezni az erika.hanula@csupaszivmagazin.hu e-mail címen. A visszavásárlási garancia, csak azon termék(ek)re vonatkozik, amely a csomagolásban sértetlenül érkezik vissza címünkre. A visszatérítés nem vonatkozik a szállítási (postázási) költségekre, valamint a termék(ek) visszajuttatásának költségeire.