Jógamese 2. – letölthető e-book

1990 Ft (AAM)

Longalim, Pikkala és Bimbi a három jógamanó kalandja a Nyakiglábúak bolygóján.

A Jógamanók sorozat 2. része

Cikkszám: 004 Kategória:

Leírás

Longalim, Pikkala és Bimbi a három jógamanó kalandja a Nyakiglábúak bolygóján.

Él három jógamanó egy kitalált világban, ahol mindenféle érdekes kalandban vesznek részt, miközben sokat mozognak, jógáznak – azaz jógalapú mozdulatokat végeznek. Ezekhez a kalandokhoz a gyerekek is csatlakozhatnak, ahogy bontakozik a történet, a jógamanókkal együtt csinálhatják a mozdulatokat.

A mesében könnyen értelmezhető instrukciók vannak az egyes pózokról, így a szülők úgy tudnak segíteni a gyerekeknek, hogy semmilyen sérülés ne történhessen.

 

De a jógamesék a pózokon túl sokkal többről szólnak.

“A jógamanók, akik egy kitalált világban élnek, de olyan témákkal, problémákkal találkoznak, amelyek itt, a mi földünkön is nagyon aktuálisak. Miért fontos a mások elfogadása?  Miért fontos és miért kell megbecsülnünk a természet kincseit? Miért és hogyan kell segítenünk másokon? Miért fontos, hogy hálásak legyünk azért, amink van? Hogy lehet az, hogy mindannyian „össze vagyunk kötve”? Elvont dolgok ezek, de a jógamanók érthetővé teszik a legkisebbek számára is. Fontos, hogy már tényleg a négy-öt évesek is élvezik és értik az jógameséket, mert így az elméjük mélyére, az alapokba ágyazódnak be ezek a fontos dolgok.”

Ebben a részben a víz fontosságáról tanulnak a gyerekek és a jógamanók egyaránt.

 

A mesék varázslatos illusztrációit Bálint Mariann készítette.

A Jógamanók a Nyakiglábúak bolygóján a sorozat második része, az első rész a Jógamanók a Napmenti királyságban.

Érdekelhetnek még…