Hanula Erika vagyok, négygyerekes anyuka. Emellett ízig-vérig nő, aki szereti a szép holmikat, a finom illatokat és a harmóniát. Sajnos a házunk általános állapotán ez nem feltétlen látszik meg, mert a négy gyerek mindegyike fiú, úgyhogy egy-egy lézerkar, legófigura vagy páratlan fiú zokni bárhonnan elő tud kerülni.

Én is, mint sok sorstársam lavírozok a munka-család-önmegvalósítás tengelyén, mert számomra ez jelenti az egyensúlyt. Ez az oldal valahol összeköti mindezt, hiszen az írás számomra önmegvalósítás, de a cikkek a családról, a családi fészek fontosságáról (is) szólnak.

És ha már a családi fészek: nem lennék az, aki most vagyok, ha nem lenne mellettem a férjem, aki a szó legnemesebb értelmében igazi társ, támogató és támaszt nyújtó. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy egymásra találtunk.

Végzettségem szerint angol nyelvtanár vagyok, úgyhogy a pedagógus vénám ki-ki szokott ütközni. Mondjuk abban, hogy angolozom itthon a fiúkkal, hogy ne csak az iskolás nyelvtanulás legyen nekik az alternatíva. Vagy abban, hogy kidolgoztam egy tanulás módszertani tanfolyamot, amiről egy blogot is vezetek.

Rengeteg minden érdekel a világból (ha a férjemet kérdeznétek, azt mondaná túl nagy a hátsómban a zabszem), szeretek új dolgokról olvasni, tanulni, új emberekkel találkozni, utazni.

Szeretek olvasni, jógázni, fotózni, írni, alkotni, kávézni(!), nagyokat beszélgetni, biciklizni és napozni. Meg még ezer dolgot, de ha beleolvasol a cikkeimbe, szerintem engem is egy kicsit jobban meg fogsz ismerni.