aa06d3e3782d5c937730760bfaf56e98Él benned is az az érzés, hogy a gyereked a legtökéletesebb teremtmény számodra? Hogy mindegy, ha itt kicsit dundibb, ott egy kicsit vékonyabb, szereted őt. Mindegy, ha kicsit érzékenyebb vagy kicsit szókimondóbb, mint a többiek, szereted őt. Mindegy, miben kimagasló és miben átlagon aluli, szereted őt. Szereted, elfogadod úgy, ahogy van és tényleg azt gondolod, a te gyereked a legszebb, legjobb, legtökéletesebb a világon.

Minden tökéletlensége ellenére tökéletes számodra.

Az anyákban kódolva él, hogy mindenek felett szeretik a gyerekeiket, hogy a legjobbat szeretnék nekik és ha kell, erejükön felül is tesznek értük. Az anyai szeretet hegyeket képes megmozgatni.

Ismerős az érzés?

Hát tudj róla, hogy amennyire a gyereked tökéletes a számodra, ugyanannyira vagy te a legtökéletesebb anyukája az ő számára!

Mindegy, ha itt egy kicsit dundibb, ott egy kicsit vékonyabb vagy, ha érzékenyebb vagy szókimondóbb vagy, ha szebb vagy csúnyább, ha okosabb vagy egyszerűbb vagy, mint az átlag.

A gyereked

szemében

te 

vagy 

a tökéletes 

anya!

Minden tökéletlenséged ellenére.

Ami persze nem jelenti azt, hogy ne lehetne mindig jobbra törekedni, fejlődni. Ha érdekelnek a gyakorlati tanácsaink, olvasd el cikkünket a témában. 

írta: Hanula Erika

illusztráció: Lisa Frances Judd