forrás: handmadecharlotte.com

kép forrása: handmadecharlotte.com

Rájöttem, hogy sok pénz megy el arra, hogy csokit meg nassit veszek magunknak. Bencének minden nap teszek valamit az iskolatáskájába (persze nem feltétlenül csokit), meg hát mégiscsak négy pasi van itthon, és mind szereti a hasát. Na jó, meg én is szívesen eszem finomságokat.

Szóval sok pénzt költök finom csokikra. Ha jobban belegondolok nem is magára a csokira, hanem a márkájára, a marketingre, meg az egész gépezet fenntartására, ami egy-egy jól csengő név mögött működik…
Az a szerencse, hogy szinte minden finomságot el lehet készíteni házilag. “Csak” idő és odafigyelés kérdése. Így viszont biztos vagyok benne, hogy nincs telenyomva mindenféle E-adalékokkal, és (bár ténylegesen nem számoltam ki), szerintem jóval olcsóbb is.

Szóval ezeket a finomságokat készítettem már el, vagy tervezem elkészíteni (ha rákattintotok a nevére, a receptet is megtaláljátok)

(Egyébként, sok recept van még a Csupa Szív Magazin Pinterest oldalán is, ha gondoljátok, nézzetek körül itt is.)

Bencének pedig mostanában muffint szoktam sütni sulis nassinak, mert a variációk száma végtelen (vasárnap este abból is tudok sütni, ami épp otthon fellelhető), könnyen be tudom rakni a táskájába és még a barátainak is tud adni belőle.

Nektek van még hasonló ötletetek?

írta: Hanula Erika