Tudom, hogy anyák napja még csak ennek a hétnek a végén lesz, de nem árt egy kicsit előre gondolkodni. Na jó, most magamból indulok ki, mert az a helyzet, hogy hiába van ott mindig a kis agyamban, hogy igen, már csak két hét/egy hét/pár nap van hátra eme jeles napig, a hétköznapi teendők rendre elmossák az előre megtervezett ajándékbeszerző körutaimat. Aztán a legtöbbször az marad belőle, hogy vasárnap reggel elmegyek a virágboltba, és megveszem a szívemnek legszebb virágot. Tudom, hogy anyu sose azt nézi, mit kap, de bennem azért ott munkálkodik az, hogy ennél egy kicsit többet, különlegesebbet szerettem volna.

Mindig megfogadom, hogy jövőre másként lesz, most már tényleg előre fogok gondolkodni, sőt tenni is. És most sikerült is!! Ráadásul nem is tárgyi ajándékról van szó, hanem valami sokkal személyesebbről.

Az Anyák Napi Vers Duett-ben az történik, hogy egy anyák napi verset Nagy Ervinnel közösen mondunk el. Egy versszakot ő mond (ezt természetesen előre felvették), egy versszakot én (ezt pedig otthon, a gépem előtt ülve vettem föl), majd a kész remekműről kapok egy linket, amit aztán elküldhetek az anyukámnak. Így megint verset kap tőlem, mint 8 éves koromban az iskolai anyák napi ünnepélyen. Csak most egy kicsit modernebb köntösben.

Az egészben pedig az a jó, hogy ezt bárki megteheti, elmondhatja ezt a verset és elküldheti az anyukájának. Nem ördöngösség, csak fel kell olvasni a megjelenő szöveget. Ha kedvet kaptatok, a fenti linkre kattintva mindent részletesen elolvashattok a “gyártással” kapcsolatban.